Miten oireista voi päästä eroon luonnollisesti ja lääkkeetömästi ayurvedan avulla?

Ikivanha intialaisen lääketieteen menetelmä hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti!

Kuulostaako seuraava tilanne tutulta:

kärsit kiusallisista iho-oireista, kuten aknesta, ruusufinnistä tai ihottumasta. Olosi on usein väsynyt ja vetämätön, ehkä jopa uupunut ja olet stressaantunut. Lisäksi ruuansulatusvaivat ovat arkipäivää: turvotusta, ilmavaivoja, närästystä. Kehoon on saattanut myös kerääntyä kiloja, jotka ovat tiukasti kiinni. Palelet herkästi erityisesti sormista ja varpaista tai hikoilet liikaa.

Olet ehkä jo kokeillut kaikkea mahdollista, mutta mikään ei tunnu auttavan tai helpottavan oloa. Oireista on tullut normaalia elämää, joiden kanssa vain pitää kestää. 

Unelmatilanteessa olet vapaa kaikista oireista: Olet elinvoimainen, tasapainoinen ja energinen. Nukut ja palaudut hyvin. Ihosi hehkuu, kehosi toimii, kuten pitääkin ja vartalosi on sopusuhtainen. Voit hyvin joka ikinen päivä!

Ayurveda on ikivanha intialaisen lääketieteen hoitomuoto, jossa oireiden juurisyyt selvitetään ja ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti stressin hallintaa unohtamatta. Ayurvedan filosofian mukaisest kehot jaetaan eri dosha tyyppeihin ja ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti: kehoa, mieltä ja sielua. 

Kun oireiden juurisyyt selvitetään ja hoidetaan niitä ovat vaikutukset pitkäaikaisia. Ayurvedan avulla voit päästä eroon oireistasi lopullisesti!

Iho-oireet tai ruuansulatusvaivat eivät kuulu normaaliin elämään. Ne viestivät kehon epätasapainosta ja suoliston huonosta mikrobiomista. Länsimaalainen hektinen elämänrytmi, kiire, stressi sekä huonot elintavat altistavat kehon erilaisille oireille. 

Oireesi ovat saattaneet kestää jo vuosia, etkä enää muista millaista elämä oli ilman niitä. Et ole yksin oireidesi kanssa! 

Nykypäivän ihmiset ovat sairaampia ja kuormittuneempia, kuin koskaan ennen. Sinulla on mahdollisuus valita ja päästä eroon oireista luonnonmukaisin menetelmin ayurveda verkkokurssin avulla.  

Aloita tästä voimaan hyvin. Saat kattavan materiaalin käyttöösi 6 kuukaudeksi 95€ hinnalla.

Ayurveda -verkkokurssilta saat tarvitsemasi työkalut arkielämän tueksi 

 

Intialainen  ayurveda

Ayurveda on tuhansia vuosia vanha intialaisen lääketieten hoitomuoto, jossa ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti: mieli, fyysinen ja henkinen keho. 

Ayurvedan filosofiassa perehdytään oireiden juurisyihin ja hoidetaan niitä sisäisesti. Ayurvedassa ihmiset jaetaan kehotyyppien mukaan, jolloin on helpompi päästä nopeammin selville vallitsevasta ongelmasta ja alkaa hoito mahdollisimman pian.

Aloita tästä

 

Esittelyssä...

Ayurveda harmoninen elämä verkko valmennus

Eroon iho -ja keho oireista ayurvedan avulla

Mieti, miltä elämä tuntuisi, jos tuntisit itsesi joka päivä energiseksi, elinvoimaiseksi ja olisit vapaa oireistasi!

Tässä valmennuksessa opit:

 • tunnistamaan oireesi juurisyyt ja hoitamaan niitä
 • iho -ja kehotyyppisi
 • hoitamaan oireita luonnon mukaisesti ayurvedan filosofian mukaan ja pääset eroon niistä
 • otat ayurvedan opit päivittäiseen elämääsi ja lisäät elinvoimaasi ja pääset eroon oireista. Sinua auttaa alkuun 3 viikon esimerkki-ohjelma.
 • ayurvedan perusteet, filosofian ja historian
 • kuuntelemaan ja hoitamaan kehoasi meditaation avulla
 • lisäksi opit optimoimaan hormonitasapainosi. Opit, miten ayurvedan avulla voit helpottaa kuukautisten oireita, vaihdevuosia sekä raskaus ja imetysaikaa.

Nyt on aika heittää oireille hyvästit ja aloittaa uusi elämä!

   
Aloita oireeton elämä tästä

MODUULI #1

Johdatus ayurvedaan. Ayurvedan historia ja filosofia.

MODUULI #2

Mistä oireet johtuvat ja miten niitä hoidetaan luonnonmukaisesti. Selvitä oireidesi juurisyyt. Tunnista iho -ja kehotyyppisi ja aloita uusi elämä.

MODUULI #3

Ayurveda ja naisen hormitasapaino: kuukautiskierto, raskaus, imetys ja vaihdevuodet.

MODUULI #4

Ayurveda päivittäisessä elämässä. Näin hoidat omaa hyvinvointiasi joka päivä! Opit helpot ja ihanat päivärutiinit, joilla ylläpidät terveyttäsi ja elät oireetonta elämää ayurvedan oppien mukaisesti.

MODUULI #5

BONUS !
Rentoudu kehotietoisella äänimaljameditaatiolla.
Sisältää yhden 11 min meditaation ja yhden 30 min meditaation.

AYURVEDAN JATKOKURSSI TULOSSA...

Meillä on tekeillä jatkokurssi, josta ilmoitamme lisää myöhemmin.

Hei, olen Hanna


Intohimoni ayurvedaa kohtaan on kasvanut vähitellen kauneushoitolatyöni myötä sekä sen myötä, kun olen alkanut soveltamaan ayurvedan oppeja omaan elämääni ja ne ovat toimineet.

Minulla on ollut vuodesta 2012 oma kauneushoitola Helsingissä ja kokemusta on kertynyt paljon ja erityisesti ihonhoidosta.


Olen tehnyt pitkään asiakkailleni ayurvedisiä ihoanalyysejä hoitojeni yhteydessä ja nähnyt, kuinka ihmiset ovat saaneet paljon hyötyä ihon ja oman kehon kunnon parantamisessa tämän ikivanhan ja viisaan intialaisen lääketieteen keinoin.

Olen monta kertaa päässyt todistamaan vierestä, ettei pelkkä ihon pintahoito riitä, myöskään itselläni. Ayurveda tarjoaa armollisen ja toimivan ratkaisun ihon ongelmiin, kehon oireisiin ja mielen hyvinvointiin.

Haluan tuoda tätä ikivanhaa perinnetietoa ihmisten tietoisuuteen omalta osaltani. Ayurvedan avulla voit lisätä nopeasti omaa elinvoimaasi, hyvinvointiasi sekä päästä eroon oireista.
 

"Olen soveltanut tämän ayurveda-kurssin oppeja jokapäiväisessä elämässäni n. 3 kuukauden ajan. Kurssin opit ovat auttaneet minua pääsemään eroon aikuisiän aknesta ja ihon kuivuudesta. Lisäksi olen saanut hyvältä tuntuvat rutiinit, joiden avulla elämäni tuntuu helpottuneen. 

 Heli 44 v

"Kiitos, tämä kurssi oli hyvä kokemus. Olen saanut ayurvedan avulla lievennettyä stressiä, ihon kosteus on nyt erittäin hyvä ja haluan pitää sen niin.  Arki tuntuu tasapainoisemmalta. Testin tehtyäni sain otettua ayurvedan tarjoamia rutiineja ja ruokavinkkejä omalle vata-tyypilleni heti käytäntöön."
Heidi 51 v

"Kiitos, että sain mahdollisuuden tähän kurssiin. Oli ilo käydä läpi esteettisesti kaunista sekä selkeää materiaalia. Kurssi laittaa pysähtymään, että esimerkiksi ihonhoito on syvällistä hoitoa. Minulla on keliakia ja ayurveda-ruokaohjeita voi käyttää myös keliaakikko. Lähdin kurssille etsimään apua kuivaan ihoon ja suoliston ongelmiin ja sitä sain."Annikki 65 v.

"Kokeilin ayurvedan oppeja ja tein kurssilla olevan 3 viikon suositusohjelman mukaisesti ja pudotin painoani 5 kg! Lisäksi olen rauhallisempi ja tyytyväisempi itseeni ja energiani on lisääntynyt. Ayurvediset mausteet ja ruoka toimivat hyvin ruuansulattajina." Mari 48 v.

MIKSI AYURVEDA, ONKO TÄMÄ KURSSI MINULLE?

 

Tuntuuko sinusta, että elämästäsi puuttuu jotakin, jokin "perusrunko", punainen lanka? 
Vaikka kuinka ponnistelet ihonhoidossa tai noudatat erilaisia ruokavalioita, niin päädyt aina siihen, ettei tämäkään toiminut ja tunnet tyytymättömyyttä, levottomuutta, vatsan väänteitä, ilmavaivoja, ihon ongelmia?

Mikäli näin on, niin ayurveda on ehdottomasti Sinulle.

Ayurveda korostaa ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa. Tasapainoisen ruokavalion, elämäntyylin ja päivittäisten rutiinien avulla pyritään estämään sairauksien syntymistä.

Ayurveda ei keskity vain fyysiseen terveyteen vaan ottaa huomioon myös mielenhyvinvoinnin eli kannustaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ayurveda tarjoaa ohjeita ruokavalion ja elämäntavan suhteen. Tietyn tyyppisten ruokien, yrttien ja päivittäisten rutiinien noudattaminen auttaa ylläpitämään kehon tasapainoa.

Ayurveda suosii luonnonmukaisia menetelmiä ja aineita, kuten yrttejä, öljyjä ja muita luonnonmateriaaleja. Ayurvedaa käytetään myös monien kroonisten sairauksien hallinnassa, ja se voi tarjota vaihtoehtoisen lähestymistavan moniin terveysongelmiin.

Aloita tästä ihana ayurveda matka

ALOITA VOIMAAN HYVIN JO TÄNÄÄN!

Jokaisen elämän matka on yksilöllinen, mutta ayurvedan opit ovat jokaiselle sopivia.

TULE MUKAAN TÄSTÄ

95€

MATERIAALI KÄYTÖSSÄ 6 KK

 • Tunnista iho -ja kehotyyppisi
 • Opi Ayurvedan ikivanhat ja toimivat periaatteet ja hyödynnä niitä omassa arkielämässäsi.
 • Kuuntele kehosi viestejä ja elä vuodenaikojen mukaisesti.
 • Opi ajattelemaan ruokaa lääkkeenä, jonka pitäisi ravita kehoa ja mieltä oikealla tavalla.
 • Opi liikkumaan kehotyypillesi sopivalla tavalla.
 • Aloita jo tänään  - > Ohje, kun teet ostoksen sivuilla, niin pääset siinä yhteydessä luomaan tunnukset sivulle ja kirjautumaan sisään kurssille.
 • Mikäli sinulla on tarjouskoodi, kirjoita se ostossivulla kohtaan "coupon code" ja klikkaa "apply", niin saat alennuksen näkyville.
Aloita tästä

Näin toimit:

 1. Tarkista ensin kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.
 2. Maksun yhteydessä luot käyttäjätunnukset ja saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi.
 3. Materiaali aukeaa sinulle heti maksun jälkeen, ja voit aloittaa opiskelun välittömästi.